End Twitteris "panen läbul youtube'st peale"-mussi tegijateks nimetanud 5Miinust tunnistab, et sel aastal tuleb ka neil olude sunnil rahulikult võtta.

Veel eelmisel aastal jaaniperioodil kolme päeva jooksul seitse live teinud räpipunt meenutab esinemistihedaid jaanipäevi seoses kanistrisse pissimisega, mida ilma peatusteta ühelt jaanipeolt teisele kihutamise juures tahes tahtmata tegema pidi.

Hiljuti suvehitiga "Peo lõpp" välja tulnud punt peab lisaks lõkkele väga oluliseks jaanitraditsiooniks ka sääsetappu, mis poiste sõnul nende top 1 kuulub.

Veel eelmisel aastal Pühajärve jaanitulel rahvast hullutanud 5Miinust nendib, et jaanidel on nende repertuaari nõutuim lugu, nii veider kui see ka poleks, "Jõul."

Muidu pööraseid rämmareid korraldav punt tunnistab, et isegi kui olukord oleks teine veedaksid nad parima meelega jaanid kodus.

Piirangute leevenedes kavatsevad kutid täiskäigul rämmaritega alustada kommenteerides eesolevat suve järgmiselt:"Rohkem tööd on see aasta. Kuna ansamblil oli aega puhata sisuliselt 3 kuud, siis rohkem enam sel suvel puhata ei mahu."