Aasta tagasi sundüürniku staatusest pääsenud teatrilegend Eino Baskin on munitsipaalmajas rahul nii korteri kvaliteedi kui ka merevaatega.

"Mina olen oma korteriga väga rahul, Nõukogudeaegsete korteritega ei anna võrreldagi, see on nagu öö ja päev," räägib Baskin oma elust linna üürimajas ajalehele Pealinn.
"Tuba on soe, vannitoas soe põrand, merevaade, suured aknad, suur tubaköök."

Seitse või kaheksa aastat korterijärjekorras olnud Baskin sai lõpuks kolmetoalise korteri Meeliku tänavale, kus ta elab koos naise ja tolle pojaga.

Linna korterijärjekorda sattus Baskin mitmel põhjusel – ligi 30 aastat Pärnu maanteel elanud mehel tekkisid küsimused hinnatõusu kohta, samuti oli tüliks remont, mida omanik ei oleks kompenseerinud.

"Kui minuga oleks midagi juhtunud, siis abikaasa oleks jäänud peremehe majja ning peremees oleks saanud ta tänavale tõsta," lausus Baskin.
"Siin on leping viie aasta peale, mida tõenäoliselt ka pikendatakse. Mis saab kümne aasta pärast, kes seda teab, ehk saab selle korteri erastada või ostagi. Ma olen juba 80-aastane, ma ei pea nii kaugele ette mõtlema."