37-aastane "Wall Streeti" staar ja 31-aastane Richards abiellusid The Suni teatel Los Angeleses. 1999. aasta Bondi-filmis "The World Is Not Enough" seksikat füüsikut dr. Christmas Jonesi kehastanud Denise vahetas Charliega abielutõotused laupäeval päikeseloojangul.

Tseremoonial osalesid muuhulgas Sheeni 61-aastane isa Martin Sheen ja ta 40-aastane vend Emilio Estevez. Relvastatud ihukaitsjad turvasid külaliste saabumist, kelle hulgas olid ka näitlejatarid Brooke Shields ja Heather Locklear. Pulmad toimusid teleprodutsent Gary Davidi Bel Airi kodus. Külaliste hulgas oli ka legendaarne reþissöör Steven Spielberg abikaasa Kate Capshawga.

Paar kohtus telekomöödia "Spin City" tegemisel. Charlie on üritanud saada "paha poisi" mainest lahti pärast seda, kui tema ja Richardsi suhe tõsiseks muutus. Kunagi on ta öelnud, et ei suuda meenutada, kui paljude naistega ta on vahekorras olnud, aga et see arv on umbes 5000. 1995. aastal abiellus ta modell Donna Peele´ga, aga nad lahutasid mõne kuu pärast.