Publik avaldab eksklusiivselt katkendid raamatust ning siin on esimene, mis selgitab õnnetuste ja kaitseinglite seost.

Statistika kinnitab inglite olemasolu

Kõigil meil on inglid, kes meid kogu aeg hoiavad ja kaitsevad. Isegi statistika tõestab seda. Kui palju oli enne luksusaurik Titanicu Inglismaa sadamast väljumist inimesi, kes laevast juhuslikult maha jäid? Neid oli sadu. Otse loomulikult võib maha jääda igast lennukist, laevast või bussist, kuid statistika näitab, et ajaloos on kõige rohkem mahajääjaid olnud just sõidukitel, millega on juhtunud õnnetus. Olen juhtunud lugema statistikat, et ka lennukitel, mis on salapärastel põhjustel alla kukkunud, on olnud väga palju reisijaid, kes on hilinenud, sisse maganud sisse või viimasel hetkel reisi ära öelnud.

Kuidas seda seletada? Inglid teevad kõik, et me ei satuks sinna, kuhu me ei pea sattuma. Niisama naljalt ja juhuslikult sa alla kukkuva lennuki peale ei satu. Inglid veeretavad sinu teele selliseid takistusi ja tõkkeid, et sa kohe mitte mingil juhul ei jõua sinna, kuhu sul ei ole vaja jõuda.

Inglid ehk kõrgemad jõud ei karista inimesi mitte kunagi – kõik, mis inimestega toimub, juhtub inglite loal. Inimene ei kuku ega murra jalga niisama heast peast. Kui nii juhtub, siis nii pidigi minema, kuigi see kõlab ehk pisut julmalt. Kui ei oleks ingleid, oleks maailm ilma kaitsjateta. Kõik kukuksid ja lõhuksid pidevalt midagi ära. See toimuks kogu aeg ja iga päev. Ilma ingliteta valitseks maailmas täielik kaos.

Vahet pole, kas tegu on õela või heasüdamliku inimesega. Kas või üks ingel on alati meiega. Kui inimese kõrval ei oleks ühtegi inglit, ei elaks ta ennast vigastamata isegi üht nädalat. Kui inimene ühel hetkel mõistab, et on oma elu valesti elanud, ja tahab seda muuta ning otsast alata, on väga suur tõenäosus, et tema inglite hulk hakkab tasapisi kasvama.

Loe raamatu kohta lähemalt SIIT.