ERR kultuuritoimetaja Mari Rebasel avanes võimalus Gagale oma küsimused esitada ning eile õhtul tehtud intervjuu nägi välja järgmine:

Millised plaanid Sul eestlastega on?

Mu show süžee on see, et mu loss on justkui tulnukate territoorium ning ma hakkan otsima inspiratsiooni oma loomingule, murdma sisse teie peadesse ja koguma infot nii moe kui kunsti kohta. Lõpuks õnnestub mul lossist põgeneda ja eestlased vallutada!

Kuna oled aktiivne inimõiguste eest võitleja, siis äkki selgitad, miks see Sulle nii oluline on?

Ma arvan, et inimesed ei peaks kunagi rääkima asjadest, millesse nad ei usu, aga minu sotsiaalne väärikus ja iseseisvus on olulised ja ma tõesti hoolin oma fännidest väga ja arvan, et muusika tegemisel peab olema selge, mida arvad elust ja inimlikkusest. Mina räägin inimõigustest, sest pean seda osaks oma inimõigustest.

Ameerika Ühendriikides õpetab üks Lõuna-Carolina ülikooli professor sellist ainet nagu Lady Gaga. Kas tahaksid sellel kursusel osaleda?

(naerab) Ei, mulle oleks seal väga igav. Samas on see on väga kena, et neil on selline kursus, sest olen oma loomingusse pannud oma hinge ja väga põnev on saada koheldud kui eraldi õppeaine. Ma olen kindel, et nad on süvenenud minu loomingusse väga põhjalikult.

Kuidas Sulle Baltikumis meeldinud on?

Nii Lätis, Leedus kui Eestis on siiani olnud fantastiline. Ma ootan, et näeksin lihast ja luust eestlasi ja saaksin teile esineda. Muide, mu muusika on väga oluliste Ida-Euroopa mõjutustega ja mul on huvitav esineda ja olla selles keskkonnas, mis mind mõjutanud on.