Pildid on valminud Saksamaal, Iisraelis, Prantsusmaal, Palestiinas, USA-s ja ka Eestis. Reeglina pole selliste fotode tegemine sugugi lihtne, nimelt oli Triin ühe fotolavastuse nimel peaaegu ära lämbumas.

Meeskonna fotod on valitud mitu aastat (2014, 2016) 200 maailma parima foto hulka: 200 Best AD Photographers Worldwide 2014 võitsid fotod IPA (International Photography Awards) esimese auhinna. 2014 ja 2015 aastal auhinnad "Communication Arts Photo Annual"

Aastal 2017 ilmus Ezra Mansurilt fotoraamat "Triin" mis kogus kokku parimad seni tehtud tööd. Enamasti valmisid fotod täiesti improviseeritult. Meeskond sõitis sihitult ringi ja kohe kui midagi silma hakkas, tehti peatus ja lavastati foto ära.

Kõige edukam pilt ilmus aga läbi eksituse, nimelt mitmeid tunde sihitult Saksamaa külade vahel ringi sõites olid nad täiesti ära eksinud. Lõpuks tehti peatus, et küsida teed ühest farmist, aga farmi õuel oli suur saepuruhunnik. Ega seal all eriti hingata saanud ja farmi pere vaatas tardunult pealt, aga foto võitis auhindu ja oli müügis Hollywoodi kunstigaleriis 30 000 dollariga.

Triin Lellepi pildid

Allolev foto oli aga erand. Seda oli planeeritud pikalt ja sellise maastiku otsinguteks oli meeskond sõitnud Iisraelisse. Photoshopi ega töötlust pole kasutatud. Vesi on värvitud käsitsi ja seda heitis modelli suunas assistent. Ja kuigi tundub soe ja mõnus, siis tegelikkuses päikesetõusul oli kõrbes lumi ning jää maas.

Triin Lellepi pildid

"Mind on kaamera alati paelunud ja eriti selline kunstifoto loominguline lähenemine. Meeskonna töös olime võrdsed partnerid: jagasime ideid, arutasime kontsepte ja stiili. See tegi minu jaoks asja väga põnevaks," märkis Triin Kroonikale.

Kes on see imekaunis lauljanna ja miks pidi ta end vahepeal modellina teostama kuna ei saanud laulda, seda loe värskest Kroonika kaaneloost.