Reet (69) ja Ivo Linna (64) poeg Robert Linna (30) murrab Eesti muusikamaastikule sügavat ja sirget vagu. Mõne päeva eest astus tema bänd Elephants From Neptune üles Hollandis Euroopa suurimal ja olulisimal värskele muusikale keskendunud festivalil Eurosonic, kus nad kuuma vastuvõtu osaliseks said. Nüüd selgub, et poisid on bändile nii pühendunud, et on ka oma palgatööd kõik üles öelnud!

«Võtsime riski ja tulime kõik töölt ära, et muusikat teha,» ütles Robert ühele Soome väljaandele. «Kui me praegu endast kõike ei anna, ei kuuleks meist keegi iialgi.»
Linna sõnul on neil julge sammu tõttu küll rahaliselt kitsas, kuid sel pole vahet – nad saavad näiteks Soomes ja Hollandis kontserte anda! Robert, kes õpib Balti Filmi- ja Meediakoolis operaatoriks, tegi seni lepingulisi operaatoritööotsi, kitarrist Markko «Linnu» Reinberg paneb punkti ülikooliõpingutele Inglismaal. Kõige suuremad muudatused toimusid basskitarrist Rain Joona elus, kes viskas kulbi nurka Teatri kohviku kokana, ning trummar Jon Mikiveri elus, kes töötas seni Kanal 2s, kuid pühendab nüüdsest kogu oma aja löökriistadele.
Roberti ema Reet tunneb poiste tegemiste üle uhkust. «Jon harjutab hullumeelselt! Nad kõik on väga tublid poisid. Ma olen nende tulihingeline fänn!» ütleb Reet.