Laulja ja laulukirjutaja Eleryn Tiit rääkis Star FM hommikuprogrammis nüüd juba mõningase heldimusega, kuidas ta Sri Lankalt pärast eriolukorra väljakuulutamist tagasi kodumaale sai. Lauljanna sõnas, et alguses oli plaan sinna minna paariks kuuks, sest tööd niikuinii polnud ja miks mitte seda seal veeta.

Aga kuna informatsioon koroona tõttu pidevalt muutus, siis tekkis vahepeal mure, kas isegi sügiseks tagasi koju saab.

Siis võeti ühendust reisibürooga ja telliti piletid koju. Eleryn ise ütleb, et kojusaamisega probleeme polnud ning kuhugi lõksu ei jäädud.

Eleryn kajastas seda kõike ka sotsiaalmeedia vahendusel. Tema Instagrami lugudes sai näha inimtühje randu ja täielikku vaikust, mis Sri Lanka puhul on ebatavaline.

"Kurb ei olnud, sest mul oli ühest küljest seda aega vaja. Teisest küljest oli väga lõbus, sest seal ei olnud mitte ühtegi inimest, sest kui sa lähed tavaliselt Sri Lankale kõrghooajal, siis seal on väga-väga palju inimesi. Kõik rannad olid tühjad ja seal oli omamoodi mingi rahu," ütles Eleryn.

"See oli närvesööv aeg ka. See ei olnud midagi nii lihtne. Seal olid ka kõik kohad kinni, kuhugile minna ei saanud. Kui randa saime, elasime rannas," meenutas Eleryn.

Star FM saates läks jutt ka unenägudele, eriti just tagaajamisunenägudele. Eleryn meenutas, kui ta noorem oli, siis ta nägi unes, kuidas tema Viljandis asuva kodu juures ajab teda taga suur jänes.

Eleryn Tiidu uus lugu "Vaikin" räägib hirmust, hirmust olla haavatud. Lugu on kirjutatud koos Soome produtsendi Aleksi Liski ja sõbranna Rahel Ollisaarega.