"Ma pean kenasti vastu. Jumal tänatud, et ma olen terve veel. Ju ma olen siis midagi õigesti teinud," sõnab Elina Born kergendatult Raadio 2 vahendusel.

Nüüd, kui paljudel on aega küll ja veel, kasutab kodustatud muusik seda aega puhkamiseks. Ta püüab kodus olla, aga toob välja, et ilmad on nagu kiusu pärast väga head. Hea alternatiivina on Elinal võimalik rõdu peal olla.

Muusikuna tahaks muusikat edasi teha ja kui teised lauljad on andnud kodukontserte, siis Elina jaoks see nii kerge pole.

"Ma ju üksinda ei musitseeri," selgitas ta. "Ma ei saada ennast mingil instrumendil ja mul oleks siis oma bändipoisse vaja. Praegu ei ole väga tark idee ühes ruumis koos olla."

Kodus olemine annab palju aega muusikat teha ja laule kirjutada. Elina rääkis, et enne, kui karantiin ja pandeemia pihta hakkas, siis ta oli mitme andeka muusikuga stuudios, kus talle tehti üks lugu valmis. Aga kuna see vajab veel viimistlemist, siis lepiti alguses uus kokkusaamise aeg kokku, et looga edasi tegeleda. Praegu aga see ei ole võimalik.

"Tahaks väga laulda ja lavale, aga praegu on nii," ütles Elina.