See on korvamatu kaotus hipsterite kogukonnale Kalamajas! Nimelt on endine seriaali «Kättemaksukontor» täht Elina Purde (31, neiunimega Pähklimägi) ja tema abikaasa Andrus Purde (36) oma armupesa, Andruse 85ruutmeetrise poissmehekorteri Kalamajas müüki pannud. 

Kuigi head lapsed kasvavad vitsata ja oluliselt väiksemalgi pinnal, on üks elukohavahetuse põhjusi see, et esimese vabariigi aegse maja krunt on pigem autoparkla kui õdus murulapike, kus väikelapsed võiksid ringi hüpata. Purded jäävad oma elukohamuutuse teemal tabamatuks, kuid detsembri Annes & Stiilis avaldas Elina, et tore oleks elada hoopis Maarjamäel. 

Purrete müügikuulutuses seisab, et super asukohaga avar loft-tüüpi katusekorter on müügis 159 000 euro eest. Kõrgete lagedega pööningukorter on avatud planeeringuga ja valgusküllane. Põrandapinda on katusealuses kokku lausa 120 m2, kuid müügiks kvalifitseerub sellest osaliselt katusekalde alla jäävast pinnast 85. Sisekujundus on sündinud koostöös professionaalse sisekujundaja Mari Kogeriga. Korter on Purrete arvates ideaalne paarile või üksielamiseks.

Jah, siin nad veel söövad ja joovad ja uinuvad, aga – kauaks enam...