"Nüüd võideti mu süda täielikult. Hingelisuse, toetuse, lähedalolemisega – hoolitsuse ja suure armastusega," puistas naine mõni aeg tagasi esimese killu, et tema süda on võetud.

Eesti Laul 2018 finaal 3.märts 2018

Hiljutises intervjuus TV3-le ei suutnud Nechayeva vastatagi küsimusele, kas ta on meeletult armunud, sest ta aina kihistas naerda. “Mulle läheb korda inimese hingelisus. Ma isegi ei tea, kuidas seda kõike öelda. See kõik komplekt kokku. Kui inimene saab aru ja hindab seda, mida sa teed ja aitab ja hoolitseb ja armastab, siis on kõik hästi,” rääkis Nechayeva, et tema süda pole enam vaba.

Siiski on Pärnametsa ja Nechayeva suhe kestnud juba mõnda aega. Nad on jõudnud koos reisida ka kuuma USA-sse. "Lendasin kaaslasega Floridasse aastavahetuseks. See ei olnud lihtsalt puhkusereis, vaid reis, kus ma harjutasin, lõin tööalaseid kontakte, andsin erakontserdi ja võtsin Miamis meistriklassi. Seejuures korraldas tolle erakontserdi Pärnamets.

Eesti Laul 2018 finaal 3.märts 2018

Ka Eurovisionile sõitev lugu "La forza" räägib naise armastatust. "Lugu „La forza“ räägib armastusest. Mu kaaslane oli see, kes inspireeris mind neid sõnu kirjutama. Ma arvan, et tänapäeval on vaja armastusest rääkida ja sellele tähelepanu pöörata, sest armastusel on väga suur jõud. Armastus võib liigutada mägesid, kui mitte rohkematki. Ma tahan läbi selle laulu jagada inimestega erilist tunnet, mis minu hinges on," rääkis naine veebruaris Kroonikale.

Siiski pole naine kunagi avalikult tema nime maininud. "Ma ei ole veel valmis avaldama, kes see inimene on. Kuna me ei ole väga kaua tuttavad olnud, siis leian, et sellest rääkida on vara, mitte veel… Võin vaid öelda, et tema nimi on David ja ta on ettevõtja. Ma olen praegu väga õnnelik, väga õnnelik naine! Kui sellest saab kunagi ametlik suhe, siis võib sellest kirjutada," säras Nechayeva. Seejuures tähendab ametlik suhe tema sõnul seda, kui on pandud pitsatid ja allkirjad. Alles siis võib rääkida tervele maailmale.

Eesti Laul 2018 finaal 3.märts 2018

Äriregistri andmetel on Pärnamets vilgas ärimees. Ta tegutseb nii Angeelika Kang-Osulaga restoraniäris, kuuludes Katharienthali omanikeringi. Lisaks on ta ka metsamüüja, ärinõustaja, kinnisvaraarendaja ja tegutseb ka aktsiaseltsis Maag, mis tegutseb toiduainetööstuses.