Armastatud sopran rääkis Kroonikale, et naiselikke nõrkusi on tal omajagu ja praegu vaba ja vallalisena meeldib talle endale eriti väikesi kingitusi teha. „Kelleltki teiselt mul neid ju hetkel oodata pole ja usun, et mingi osa teenitust võin ka iseenda peale kulutada,“ sõnab Elina. Ta tunnistab, et tema kireks on hinnalised kotid, kingad, näohooldused ja meik. „Artistina pean ma hea ja hoolitsetud välja nägema ning seepärast peavad olema nii näohooldusasjad kui ka toit, mida söön väga kvaliteetne, mis muidugi on ka kõrgema hinnatasemega. Igapäevaselt Elina liha, kala ja gluteenitooteid ei söö aga vahel lubab endale veidi austreid või kalamarja.

Samuti on tema suureks kireks reisimine, eriti siis kui saab uue ägeda reisisihtkoha ühendada mõne tööotsaga. „Siis olen ikka väga õnnelik, et ühelt poolt saan oma patareisid laadida ja teisalt esineda ning läbi selle ka uusi koostööprojekte ja kontakte luua,“ räägib Elina, kelle jaoks viimane poolaasta on nii kiire olnud, et hetkel pole ühtegi suuremat ja mõnusamat puhkusereisi ees ootamas.

Mis esinemistasusid puudutab, siis on need välismaal kordades kõrgemad kui Eestis ning selles suhtes alati kasulikud. „ Praegu tulebki uhke ülesastumine Moskvas. Aga laias laastus jagunevad projektid minu jaoks kaheks – need, mis on mulle huvitavad ja kasulikud, siis nende osas olen ma valmis ka hinnas tingima, eriti kui on tegemist heategevusega. Ja need, kus tõesti soovitakse vaid mind laulmas kuulda või on tegemist ka näiteks mõne kitsama ja eksklusiivsema üritusega. Aga kõigi kontsertide ja projektide puhul annan endast alati sada protsenti.“ Samas kinnitab Elina, et võttes arvesse aega ja tööd, mida ettevalmistusse panustab, on ta õppinud ka pingutuse eest väärilist tasu küsima.

Juba kuu aja pärast algab Elinal tema esimene pühadeturnee, mille kontsertidega soovib ta kuulajatele kinkida midagi väga erilist ja hinge minevat. Pileteid saad osta SIIT.