Nechayeva tunnistas Kroonikale, et rahaline kadu on märkimisväärne – tema sissetulek on sada protsenti vähenenud. "Ma ei taha isegi kokku lüüa neid rahanumbreid, mis jäid saamata. Kõige suurem hirm on aga teadmatus, kas ja millal sel aastal üldse on mul võimalik normaalses keskkonnas esineda."

Õnneks on ta osanud headel aegadel raha kõrvale panna, kuid varu pole mõistagi lõputu. "Eks tuleb püksirihm kõvasti koomale tõmmata ja küllap saan hakkama. Uue plaadi salvestamise ja esitluse plaanid peaksin küll üle vaatama, sest need nõuavad arvestatavaid lisakulusid."

Tal ei olevat kindlat varuplaani, mida teha, kui muusikuelu peaks täiesti mõttetuks muutuma. "Olen hariduselt muusikapedagoog ja võiksin anda tunde, aga ma ei kujuta hästi ette, kuidas see Skype’i teel aset leiaks. See on ühelt poolt väga intiimne tegevus, mis eeldab õpetaja ja õpilase vastastikust tunnetust, et anda parimat nõu. Seda ei saa nii lihtsalt ekraani vahendusel teha. Tunnistan, et olen hakanud ringi piiluma ka hoopis teises suunas, täpsemalt finantsvaldkonnas," räägib Elina. Ta loodab siiski, et ei pea oma senises karjääris täielikku kannapööret tegema ega kõikidest unistustest loobuma.