Juba tosin aastat peab VKG üks osanik Margus Kangro koos klassikaaslastega Tallinna Reaalkoolist ja ühise sõpruskonnaga suurejoonelist pidu, kus on esinenud nii sümfooniaorkestrid kui ka kõik Eesti kuulsaimad lauljad. Pidu on peetud erinevates Eestimaa nurkades, ka Hiiumaal ja Saaremaal. Seekord koguneti aga suisa kahepäevasele üritusele.

Esimesel päeval tehti ringkäik VKG tehases ja kaevandustes. Õhtu möödus Saka mõisas, kus aeda paigaldatud hiigelsuures telgis esines Peeter Volkonski koos sümfooniaorkestriga ja hiljem tantsiti nõrkemiseni hommikutundideni. Peokülastajaid võlus esmakordselt sõpruskonna peol viibinud Elina Nechayeva tantsustiil – madalates kingades, mustades pükstes ja mustas pitspluusis staar pani tantsides mängu kõik võrgutusoskused, et oma keskmise Eesti mehe tüüpi peigmehe Kristjan Piilmanni tähelepanu pälvida. „Taevast sadas raha!“ on peokülalised meenutanud kahepäevast suurejoonelist ettevõtmist. Järgmisel päeval olid kõik kutsutud Tuhamäe otsa peole, kus järgnes ülev meeleolu, tants ja trall, mis kestis taas hommikutundideni.

Poliitikutest olid VKG peol kohal reformierakondlane Kalle Palling koos abikaasa Maiga ja isamaalane Sven Sester koos abikaasa Kairiga. Peomelu nautisid ka näitleja Britta Soll koos abikaasa Allan Solliga. Samuti olid kohal näitlejad-lavastajad Eva ja Mart Koldits. Mart Koldits ja tema orkestrijuhist vend Mihkel Koldits on aidanud igal aastal ka esinejate programmi ning õhtu kava koostada, mis on alati olnud erakordselt suurejooneline ja vägev.

Elina Nechayeva oli aasta aega suhtes ja ka kihlatud ärimehe David Pärnametsaga, kellega kooselu lõppes suve hakul. David on registreerinud end kohtinguäpis Tinder ja otsib uusi suhteid.