Elina Pähklimägi trambib jalgu – nii kirjeldatakse piltlikult kuluaarides saate «Su nägu kõlab tuttavalt» žüriiliikme ja näitlejatari Elina Pähklimäe (30) emotsioone ja protesti seoses sellega, et TV3 on kokku pannud ja välja andnud uue, seriaali «Kättemaksukontor» fänniraamatu «Kättemaksukontor 100», mille vahelt leiab nii postri kui plaadi!

TV3 koduleheküljel müüakse ka Elina osalusel vändatava «Kättemaksukontori» seinakalendrit, kaustikuid, joonistusplokki, ökokotti, vihmavarje, kleepekaid, T-särke jne. Väidetavalt on sarja näitlejaist vähemalt Pähklimägi rahulolematu sellepärast, et ka laste seas tohutut populaarsust kogunud seriaali nänni pealt ei teeni näitlejad ise tuhkagi!
TV3 avalike suhete juht Annely Adermann kinnitab, et raamatu väljaandmine on puhtalt telekanali otsustada, sest tegu pole näitlejaid isiklikult reklaamiva materjaliga, vaid nende väljamõeldud tegelaste elude, ja tehtud on seda turunduslikel eesmärkidel. «Kuna „Kättemaksukontor“ on TV3 sari, mille üle tunneme erilist uhkust, on sellesse aastate jooksul eriliselt panustatud ka turunduse ja PR-poolelt. Mullune fännitoodete müük oli puhas heategevus, mis toetas ligi 9000 euroga Pelgulinna Sünnitusmaja beebisid, fänniraamatud kuuluvad samuti turunduse eriprojektide alla ning nende valmimisele on kaasa aidanud ka stsenarist Mihkel Ulman ja sarja tootjafirma BEC.“
Kui välismaal on fännid ja nende jõulisem tähelepanu tavaline nähtus, siis Eesti inimene on harjunud elama rahulikku elu, mistõttu tuli ebatavaliselt aktiivse tähelepanu alla sattumine «Kättemaksukontori» kolmikule – Elinale, tänaseks sarjast lahkunud Marika Vaarikule ja Kadri Adamsonile – šokina. Lisatähelepanu pole aga nende lepingutesse sisse kirjutatud… Samas on tõsi seegi, et seriaal on lükanud hoogu juurde ka näitlejannade karjäärile. „Kõik, mis puudutab sarja turundust, on kasulik kõigile osapooltele. Konkreetsel juhul tegelaste erisoovidest fänniraamatutelt kasumit teenida pole juttu olnud ning sääraste sarja promovate erilahenduste puhul näiks see ilmselt ka kohatu,“ lisab Adermann. Elina Pähklimägi keeldus omalt poolt midagi ütlema, vanast kolmikust seriaali jäänud Kadri Adamson ei olnud aga ajakirja trükkimineku päeval veel valmis teemat kommenteerima: «Selles osas pean enne läbi rääkima ka Elinaga.»