Pühapäeval päädivad kuid kestnud superstaari valimised. Kumb kallutab rohkem rahvast enda poole – kas Rasmus  või Elina? Kroonika pakkus rollipartnereile viimaseks debatiks sõna, et kummagi publik endale õige tähe veel enam omaks tunneks.

Üks, mis juba kindel: superfinaaliga ei lõpe selle hooaja finalistide üritus. Veebruaris kohtuvad pärnakas Rasmus Rändvee (17) ja Lehtsest pärit Elina Born (18) juba Eesti Laulu võistlustules. Kahekümne poolfinalisti hulgas on ka Anisa Vänikver, ning varasematest superstaari-otsingutest ka Liis Lemsalu, Teele Viira, Rosanna Lints ja Birgit Õigemeel.

Ja oletegi jäänud Meriton hotelli ainult teie kaks. Tunnete, et üksi ja hakkab kõhe? Hoiate kasvavas pinges rohkem kokku või keskendute omaette?
Rasmus: Hotellid on juba olemuselt üksikud ja kõhedad kohad, ja see on võimendunud iga finalisti lahkumisega. Eriti kahju on muidugi minu toakaaslasest Taukarist.
Hoiame Elinaga kokku. Kartsin, et suures pinges võib minna vastupidi. Elina on suurepärane artist, ja las parim võidab. Kokkuvõttes on see viimane vaatlus lihtsalt mäng. Küll suurte panustega. Suhtun pigem nii, et lähen teen oma asja, naudin seda ja vaatan, mis saab. Minut korraga.
Elina: Eks vaiksemaks on iga nädalaga jäänud, kui kõik on järjest välja läinud. Kõige rohkem igatsen Katrini järele, kes läks esimesena. Olime toakaaslased ja rääkisime rohkem, saime headeks sõbrannadeks. Aga üksi-tundeks väga aega ei jää. Ikka ju käime Rasmusega teineteisel külas. Hoiame kokku, aitame laule valida. Ei ole halba tunnet, et «konkurendid».

Kuidas on muutunud nüüdseks esimene mulje teineteisest?
Rasmus: Elina on hea ja vahetu. Kuulsus pole teda muutnud. Ma ei ütleks, et see väga «esimene mulje» ka on. See kaheksa ühist nädalat on meid juba päris lähedalt tuttavaks teinud, ja ma ei ole pidanud pettuma.
Elina: Kui pärast teatrivooru saime teada, et pääseme otse stuudiovooru, olime nii õnnelikud. Tekkis neljane kamp, läksime Schnelli tiigi äärde. Esmamulje Rasmusest oli seal, et väga sõbralik ja otsekohene. Poiss teab, mis poiss teeb. Praegu arvan sama, aga tunnen teda nüüd rohkem ja ta on südamesse kasvanud. Loodan, et jääme ka pärast saadet sõpradeks.