ELIZABETH HURLEY (41) on esimest korda elus tanu all — modell, näitlejatar ja ärinaine abiellus oma kihlatuga, indialasest tekstiiliärimehe Arun Nayariga (42).

Paar registreeris oma abielu salaja päev enne pulmapidu. Laulatusel luksuslikus Winchcombe’i Sudeley lossis saatis pruudi altari ette Elton John, kes saabus peole stiilselt helikopteriga, kaaslaseks kingadisainer Patrick Cox. Eltoni abikaasa David Furnish pidi leppima tavalise limusiiniga. Pulmakülalisi oli 247, nende seas modell Elle MacPherson, moekunstnik Donatella Versace ja näitlejatar Patsy Kensit. Hugh Grant, kes sai kutse pärast lahkuminekut Jemima Khanist, ekskallimale õnne soovima ei tulnud. Puudusid ka Beckhamid, keda ametlikult hoidsid kinni kohustused Madridis, kuluaarides aga sosistati, et Elizabeth on Victoria Beckhamiga tülli pööranud.

Pruudi, peigmehe ja pruutneitsite riietuse eest hoolitses Donatella Versace. Abieluvannet andes ei lubanud Hurley, nagu moodsatele pruutidele kohane, abikaasale kuuletuda. Chopardi juveeliärist pärinevaid sõrmuseid hoidis Hurley poeg Damian.

Paraku ei õnnestunud paparatsodel glamuurset paari pildile püüda, kuna eksklusiivne pildistamisõigus oli müüdud ühele Briti väljaandele.

Pulmapidu jätkub pidustustesarjaga peigmehe kodumaal Indias.
Hurley ja Nayar tutvusid 2003. aastal. Nayar on olnud abielus itaallannast modelli Valentina Pedroniga, Hurley’l on seljataga 13 aastat kestnud suhe näitleja Hugh Grantiga. Hurley poja Damiani isa on Ameerika miljonär Stephen Bing. 
Mesinädalad veedab paar Seychelle’idel.