Paistab, et rahumeelseid jõulupühi lapseootel ELIZABETH HURLEY sel aastal nautida ei saa. Hurley lapse isa Stephen Bing peab temaga ajakirjanduse vahendusel ägedat sõnasõda.

Elizabeth Hurley’l on käes rasked ajad. Last ootav modell-näitlejatar saab alles nüüd ajalehtedest teada, millega tegeles tema miljonärist boyfriend Stephen Bing sel ajal, kui nad olid veel koos. Bing nimelt pettis teda näitlejatar Brenda Swansoniga ning see suhe kestab siiamaani. Kõigest sellest ei teadnud Liz midagi.
Sellal, kui Elizabeth oma endise armastuse ja praeguse parima sõbra Hugh Granti õla najal nutab, püüab Bing oma nime rongaisa tiitlist puhtaks nühkida. Ta väidab, et tal on Elizabethiga poolteise aasta jooksul olnud vaid neli intiimvahekorda ning et tema teada kasutas Elizabeth rasestumisvastaseid tablette.

Kahtleb isaduses
Niipea, kui lapsuke on sündinud, ootab Hurley’t ees kohtutee. Bing tahab DNA analüüsi abil kindlaks teha, kas ta üldse on lapse isa. Bingil on piisavalt raha, et pidada ülal kas või tervet lasteaeda — ta päris oma kinnisvaraärimehest isalt neli miljardit dollarit ning teenib aastas vähemalt neli miljonit dollarit. Kui kohus ta lapse isaks tunnistab, on ta valmis olema «vastutustundeline isa» — seda lubab ta oma teadaandes avalikkusele.
«Kui preili Hurley rasedaks jäi, ei olnud meil suhet,» teadustab Bing. «See, et temast saab üksikema, on tema enda valik. Aga väide, nagu ei hooliks ma teise inimese heaolust, teeb haiget nii mulle kui ka mu perele. Kui ma tõepoolest lapse isaks osutun, saab minust vastutustundeline ja pühendunud isa.»

Oma tuttavate kuuldes sõimab Bing Hurley’t libuks ning on palganud eradetektiivi, kes peab välja selgitama kõik Hurley möödunudsuvised voodipartnerid. Juba on Bing välja nuhkinud terve rea mehi, kellega tema endine kallim suvel suhtles. Nende seas on Hurley head sõbrad näitleja Denis Leary, miljonärist playboy Tim Jeffries, laulja Bryan Adams ja korvpallikangelane Steve Nash.

«Ma ei ole libu!»
Hurley on shokeeritud, et mees üldse oma isaduses kahtleb. «Ma pole mingi libu!» kõlab tema vastulause. «Olen täiesti shokeeritud Bingi väitest, nagu poleks tal minuga suhet olnud. See teeb haiget, eriti kui arvestada, et ma varsti sünnitan. Armastasin teda väga. Me olime õnnelikud ka sel ajal, kui avastasin, et olen rase.»
Esialgu suhtleb «vastutustundeline ja pühendunud» isa oma tulevase lapse emaga vaid advokaatide ja ajakirjanduse vahendusel. Paar telefonikõnet, mis nende vahel on olnud, lõppesid toru hargile viskamisega.

Kui Hurley tahaks näha naist, kes purustas paljutõotava suhte, peaks ta minema videolaenutusse ja otsima üles pornofilmid, milles Brenda Swanson on mänginud. Swansoni filmograafiasse kuulub näiteks 1989. aastal vändatud Ice House, milles ta kehastab «prostituuti number kolm». 1994. aastal vändatud filmis Sex Games 3 on Swansonil lausa kandev roll. Üks filmikriitik kiidab filmi sõnadega: «See film on suurepärane, kui tahate seksi, seksi ja veel kord seksi.»

Swanson on Hurley ja Bingi vahelises sõnasõjas kindlalt oma miljonärist kallima poolt. «Kas pole kummaline, et Hurley elas koos Hugh Grantiga 13 aastat, ilma et lastest oleks juttugi olnud? Ja nüüd, otsekui juhuslikult saab ta lapse miljardäriga!» viibutab Swanson näppu. Ta lisab: «Pole saladus, et Hurley’le meeldivad voodiseiklused. Aga ta peab arvestama, et on tüdrukuid, kellega lõbutsetakse, ja on tüdrukuid, kellega abiellutakse.»

Sõbrad toetavad
Hurley on oma viimastes intervjuudes vältinud Bingist rääkimist. «Kõik, mis ma öelda võin, on see, et ma kavatsen lapse sünnitada Inglismaal. Hugh ja minu perekond on mind väga palju toetanud. Päris kindlasti ei sünnita ma Ameerikas,» rääkis ta ühele ookeanitagusele ajalehele.
Elizabethi sõprade seas põhjustab Bingi vaenulik ja ebaviisakas suhtumine segadust. «Iga kord, kui ma Steve’i ja Elizabethi koos nägin, tundusid nad nii õnnelikud ja armunud,» räägib Hurley hea sõber Henry Dent-Brocklehurst. «Ilmselt tuleb inimeste tõeline pale nähtavale alles siis, kui mängus on rasedus. Igal mehel peaks olema hea meel, kui nii ilus ja kuulus naine talle lapse sünnitab. Paistab aga, et Bing arvab teistmoodi.»
Dent-Brocklehursti arvates on eriti karm see, et Bing nõudis Hurley’lt aborti. «Nad on raseduse ilmsiks tulekust saadik ainult üks kord telefoni teel rääkinud. Nii taktitundetu ja ebaviisakas käitumine tekitab kõhedust.»

Karmide sõnadega kostitab Bingi ka tähtsaim mees Hurley elus, Hugh Grant. «See on üks ebameeldiv inimene,» ütleb ta. «Ega teda asjata kutsuta Bing-lollpeaks.»