Jüri Aarma kursusekaaslane Elle Kull vastas, et jääb lahkunut alati kõige paremini meenutama.

"Jüri käis viimati meie juures, kui Endrikul suur juubel oli ning Jüri temaga intervjuu tegi. Ta oli avatud ja sõbralik nagu ikka. Tegime intervjuu jaoks pilti ja siis Jüri viskas nalja ning keelas mul naerda. Ma veel ütlesin, et miks mitte, et ega see ju pildi peale ei jää," meenutas Kull.

Elle Kulli sõnul ei kohtunud nad Jüriga peale Lavakooli lõpetamist läbi teatrite, kuid elu viis neid pidevalt kokku läbi juhuste.

"Peale diplomilavastuste me temaga teatrites eriti kokku ei puutunud, sest töötasime eri teatrites. Meie kohtumised olid peale teatrikooli pistelised. Nägime teineteist kas sünnipäevadel või väljasõitudel. Mäletan , et ta oli alati nii ladna ja energiat täis. Mul on tõesti kahju, et selline ootamatu noaga lõigatud juhus pidi olema. Ütlen südamest, et mul on tõesti kahju ning mõtlen tema peale alati," lisas Kull.

Peale sõbralikkuse meenutas Elle Kull lahkunud Jüri Aarmat ka inimesena, kes elus pidevalt edasi arenes.

"Mäletan, et kooliajal oli ta veidi pinnapealsem, aga aastate jooksul muutus ta enda mõtetes palju sügavamaks. Jüri oli inimene, kes suutis aastatega pidevalt edasi areneda. Ise ta küll sellest ei rääkinud, aga kui me kohtusime, siis oli seda tunda. Ta oli tark inimene, kes oli palju lugenud ning kellega oli ääretult huvitav vestelda," pajatas Kull veel Aarmad meenutades.

Lisaks tarkusele meenutas Aarma kunagine kursusekaaslane et Jüri oli kooliajal tuntud ka kui väsimatu seltskonnahing.

"Kooliajal oli ta samamoodi aktiivne ja rõõmsameelne. Mängis klaverit, kitarri ja laulis ning oli teatud mõttes seltskonnahing. Ta oli inimene, kellega oli igal teemal kerge rääkida. Ma ei näinud kunagi, et ta morn oleks olnud ja usun, et see kõik oli tema puhul loomulik. Ta ei suutnud kunagi kurb olla. See oligi tema põhiolek, et ta suutis justkui igast olukorrast üle saada. Kui ta teatris ei olnud, siis leidis ta teisi väljundeid, kas siis raadios või televisioonis."

Elle Kull ja Jüri Aarma õppisid aastatel 1970-1974 koos Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Lavakunstikoolis. Lisaks Elle Kullile õppisid Jüri Aarmaga veel samal kursusel Teet Hanschmidt, Maria Klenskaja, Väino Laes, Zoja Mellov, Kaie Mihkelson, Lauri Nebel, Rita Raave, Jaan Rõõmussaar ning Margus Vaher.