DeGeneres alustas oma telesaate "The Ellen DeGeneres Show" uut hooaega otsekohese pöördumisega, kus selgitas täpselt, mida ta ootamatult ilmnenud skandaalist arvab ning kuidas see tekkida võis.

"Nagu teate, siis suvel ilmnesid süüdistused siinsest mürgises töökeskkonnast ning sellele järgnes uurimine," meenutas DeGeneres toimunut. "Sain teada, et siin on juhtunud asju, mida poleks kunagi pidanud juhtuma. Võtan seda väga tõsiselt ning väga vabandan inimeste ees, keda olukord mõjutas." DeGeneres tõi välja, et vajalikud muutused on läbi viidud ning uue hooajaga avab saatemeeskond ka uue peatüki.

Süüdistustest käis korduvalt läbi, et DeGeneres pole tegelikult see inimene, kellena ta end teleris näitab. Saatejuht tunnistas, et ta on samuti inimene, mistõttu oli ta kõige suurem viga asjaolu, et ta endast alati hooliva, energilise ja rõõmsameelse mulje jättis. "Ma olen tegelikult see inimene, keda te teleris näete, aga ma olen ka väga palju muud. Vahel olen ma kurb, lähe vihaseks, meeleheitele või kaotan kannatuse, aga ma teen selle kõigega tööd ning arenen."

DeGeneres vabandas, kui kellelegi kunagi haiget on teinud, sest sellisel juhul on ta ka ennast alt vedanud ning endale haiget teinud.