Pärast seda, kui saate asjus alustati uurimist, kuna töötajad kurtsid, et nad on pidanud taluma töötades hirmu ja rassismi, otsustas Ellen oma töötajate ees vabandada, kirjutab Mirror.

Ellen ütles, et kulisside taga olev kultuur ei peegeldanud väärtusi, mida ta saadet alustades saavutada tahtis, ta lubas seda tulevikus paremini teha.

Warner Bros on samuti teatanud, et teeb muudatusi personali koosseisus pärast seda, kui töötajad saate töökultuuri osas süüdistusi esitasid. Nad on lubanud asjakohaste meetmetega probleemid ära lahendada.

Ellen, kes on USA televisioonis üks silmapaistvamaid tähti, ta on tuntud oma omapärase isiksuse ning erinevatel heategevusüritustel osalemise eest.

Ellen ütles oma vabanduses, et saade "The Ellen Show" on õnnelik koht, ning siis ei tõsta keegi kunagi häält, ning kõiki koheldakse austusega. "Ilmselt midagi muutus ja ma olin pettunud, kui sain teada, et nii pole olnud. Selle eest on mul kahju," ütles Ellen.

Ellen rääkis, et ta oli lootnud, et kõik teevad oma tööd nii, nagu neilt oodati. "Ilmselt mõned ei teinud seda," sõnas naine. "See muutub nüüd ja ma olen kindel, et see ei kordu," Ütles Ellen.