Meghan Markle ja prints Harry teatasid oma kihlusest 2017. aastas novembris. Vaid mõned päevad hiljem puudutas teemat oma telesaates ka Ellen DeGeneres, vahendab Mirror. Nüüd, ajal mil fännid üritavad kiusamises süüdistatava DeGeneresi tegelikku loomust mõista, on julge nali paljude hinnangul suisa õel.

Nimelt oli näitlejannana tuntud Meghna Markle leiba teeninud ka telesaates "Võta või jäta" kohvri number 24 hoidjana. Just selle etapi Markle'i elust DeGeneres välja kõigil. "Kui prints Harry oleks mõne teise modelli valinud, oleks ta miljonite dollaritega minema kõndinud," lõi saatejuht seose.

Nüüd, aastaid hiljem on julge väljaütlemine paljud fännid endast välja ajanud. "Liiga piiripealne, et mugav olla," kirjeldas üks fänn oma tundeid. "Kindlasti ei valinud Harry naist raha pärast," tõi teine välja. Samas leidub hulganisti ka neid, kelle hinnangul ei tasu igat julgemat nalja kuidagi kiusamisena tõlgendada. "Kas me tõesti nimetame seda ka kiusamiseks? Ma vihkan 2020. aastat," leidis üks. "Nüüd ei tohi enam midagi öelda," ei näinud ka teine naljas midagi halba.

Näib siiski, et Markle ei võtnud DeGeneresi nalja südamesse ja juba paar aastat hiljem oli legendaarsel saatejuhil ainulaadne võimalus käia isiklikult printsi ja hertsoginna poja Archie'ga kohtumas.