"Meedia otsustas võtta negatiivse hoiaku – et kes on Liis Lass? Kindlasti mitte keegi, kindlasti on ta loll ajudeta tibi, kes midagi ei oska," kirjeldab Elmar hoiakut oma toonase pruudi suunas. "Nüüd on aeg edasi läinud ja kui vaadata kas või tekste, mis Liis on kirjutanud - kui keegi viitsib süveneda, siis mina ütlen, et peab olema nii mõistust, südant kui ka annet, et niimoodi kirjutada. Nägin seda ka toona, aga oli hästi valus, et ta sai meedia poolt tunda peamiselt negatiivset suhtumist."

Elmari sõnul kandus meedia negatiivne suhtumine üle ka nende suhtesse. Liitmaa meenutab, et neil olid muidugi veel omad varjundid, momendid ja asjad, aga neid pole tema arvates enam mõtet lahata – neid on inimesed üle ilma miljoneid kordi oma suhetes läbi elanud.

"On loomulik, et kõik suhted ei ole loodud kestma jääma. Täna suhtume Liisiga teineteisesse austusega, teeme siiani loominguliselt koostööd ja that`s it," lisab ta.

Täna, 3. oktoobril, tähistab Elmar Liitmaa 50. sünnipäeva ja ühtlasi esitleb Tallinnas Kinomajas oma uue ansambli Fööniks debüütplaati. Kontsert algab kell 21.00. Kuula, kuidas kõlab Fööniks: