John meenutab raamatus päeva, mil Inglismaal esimest korda ametlikud kooselud seaduslikuks said. Just samal päeval tähistas John kooselu oma kauaaegse partneri David Furnishiga, vahendab Fox News. "Ma olin õnnelikum kui kunagi varem."

Laulja lõbu jäi siiski üürikeseks, sest peagi suutis ema kõik ära rikkuda. "Just samal hetkel ilmus ema kohale ja käitus kui mölisev sotsiopaat."

John meenutab, et märkas ema imelikku käitumist juba hetkel, mil nad kohale jõudsid. Vanemad lihtsalt keeldusid autost väljumast. "Olenemata mitmetest palvetest, et nad majja tuleks, nad lihtsalt jätkasid seal tuima ilmega istumist. Siis ema teatas, et ta ei liitu autodega, mis Windsorisse lähevad ning ei kavatse hiljem osaleda ka privaatsel lõunasöögil. Suurepärane. Minu elu kõige olulisem päev ning mu ema tujud olid lihtsalt meie vastu."

Õnneks ei lasknud laulja oma päeva rikkuda ning otsustas siiski suhte kaaslasega ka ametlikuks teha. Seni end suurepäraselt vaos hoidnud John kaotas aga täielikult kontrolli kui ema oma tujutsemist ka tseremoonial ei lõpetanud.

"Kui me oma vandeid vahetasime, hakkas ta valjult üle meie häälte rääkima, kuidas talle ei meeldi see koht ning ei kujutaks ettegi, et peab sellises keskkonnas abielluma. Kui oli tunnistaja kord lepingule allkiri anda, siis ta kirjutas oma nime, lajatas pastaka paberile, teatas, et nüüd on see tehtud ja tuiskas minema."

Muidugi sellega kõik ei lõppenud. Ema virisemine jätkus ka lõunasöögil, kus ta oma istekohaga rahul ei olnud.