John kirjeldab, kuidas ta sai kuningliku perekonnaga alati läbi, kuid keegi neist ei suhelnud inimestega nii lihtsalt ja loomulikult kui prints Charlesi väljavalitu.

"Aastate jooksul, mis ma teda teadsin, oli ta imeline kaaslane. Parim õhtusöögi külaline. Imeliselt diskreetne, kuid ka hea kuulujuttude levitaja. Kui sa temalt midagi küsisid, siis ta alati rääkis sulle seda, mida ta teadis," meenutab staar.

Elton mäletab, et kuigi tema oli täiesti võlutud Dianast, siis see polnud võrreldav sellega, milline mõju oli tal heteromeeste üle. Muusik kutsus ühele tema korraldatud õhtusöögile ka mitmed Hollywoodi tipptähed. Diana ja filmistaar Richard Gere olevat kohe läbi hakanud saama ning lausa flirtisid.

Richard Gere

"Ta oli selleks ajaks juba Charlesist lahku läinud ja Gere oli taas valllaline pärast suhet modell Cindy Crawfordiga. Nad istusid kamina ees ja olid sügavas vestluses. Kui me kõik lihtsalt Paavestlesime, siis mulle jäi tunne, et toas on natuke veider õhkkond. Tuli välja, et Sylvester Stallonele ei meeldinud Diana ja Richardi uus sõprus üldse," kirjutab Elton.

Sylvester Stallone

Tuli välja, et Stallone oli tulnud õhtusöögile lootusega saada Diana hoopis endale kaaslaseks. Tunded hakkasid keema üle ning meeste vahel läks koridoris lausa sõneluseks ning Elton mäletab, et nad olid vaid mõne hetke kaugusel kaklusest. "Ma poleks kunagi tulnud, kui ma oleks teadnud, et kuradi prints valgel hobusel on siin," oli Stallone karjunud, kui ta lahkus õhtusöögilt.

Kuid aastaid on spekuleeritud selle üle, miks Diana ja Elton, kes olid lausa lahutamatud sõbrad, läksid lõplikult tülli. Elton avalikustab raamatus, et põhjus peitub Gianni Versace kokku pandud raamatus, mille müügitulu pidi minema AIDSi haigete toetuseks. Diana oli lubanud kirjutada ka eessõna, kuid viimasel hetkel hüppas ta alt.

Elton kirjutas Dianale kurja kirja, millele printsess vastas väga formaalselt. "Ma olin vihane ta peale, aga samas ma ka kartsin tema pärast. Ta oli kaotamas ühendust oma pärissõpradega," meenutab muusik.

Õnneks jõudsid Elton ja Diana saada enne viimase surma veel korra sõpradeks. Nad kohtusid Versace matustel ning rääkisid tulevikuplaanidest, kuid kahjuks jäi see nende viimaseks vestluseks.