Elton John jagas oma Instagramis postitust sellest, kus ta tähistab seda, et on suutnud juba 30. aastat olla eemal alkoholist ja muudest keelatud ainetest, kirjutab Daily Mail.

Spetsiaalse juubeli puhul sai Elton fännidelt kaarte ja lilli. "Nii palju armsaid kaarte ja lilli minu sõpradelt ning teistelt kolleegidelt. Ma olen õnnistatud mees," ütles Elton.

Elton rääkis ka sellest, et kui ta poleks kolmkümmend aastat tagasi läinud abi küsima, siis oleks ta praegu surnud. "Tänan südamest kõiki neid inimesi, kes on mind sellel teekonnal inspireerinud ja toetanud," ütles Elton.

Laulja jagas Instagramis ka anonüümsete alkohoolikute mündi pilti, mille ta sai endale pärast edukat programmi lõpetamist. Elton on olnud oma alkoholi ja narkootikumide probleemidest rääkimisel väga avameelne, ning ta pole kordagi salanud seda, et kui ta poleks abi küsima läinud, ei oleks ta täna enam staar.

"Olen ellujääja. Olen palju asju üle elanud. Elu on lõkse täis isegi siis, kui sa oled kaine, ning ei tarvita midagi keelatud," ütles Elton.