SIRJE POTISEPP on juhtinud Toiduliitu kümme kuud. See on hiljuti hõbepulmi pidanud naise kolmas amet. Teravust toob naise ellu pigem rallisõit.

Sirje (45) annab intervjuud, nagu juhiks autot. Kiire teemaarendus, järsk pidurdus, käiguvahetus uue teemaga, ja taas hoog sisse. Naise töökohtade vahetus ei ole olnud sama tormiline. Toiduliitu saabus ta kümme kuud tagasi, pärast tema vabastamist Põhja-Tallinna linnaosa vanema kohalt seoses teenistusaja lõppemisega.
«Kuna tunnen Eesti toiduainetetööstuses peaaegu kõiki, siis võtsin ka pakkumise vastu,» ütleb Sirje. Ta töötas aastaid viinatootja Remedia kommertsdirektorina. Sealt meelitas Sven Sester ta Res Publicasse. Kuid kõrvalhüpe poliitikasse jäi võrdlemisi lühikeseks.
«Ma ei kahetse. Ma ei ole elus olnud ühe töökoha pealt teisele hüppaja. Aeg Põhja-Tallinnas oli lühike. Kuid see andis mulle niivõrd palju kogemusi. Viinatööstuses olnuna hakkasin juba arvama, et ma olen näinud, tundnud ja tean kõiki. Kuid õppisin sellest kohast palju. Ja valimistulemuse pärast ei pea häbenema — ikkagi järgmine peale Juhan Partsi!»
Lähemalt 31. oktoobri Kroonikast