Poplaulja VALDO RANDPEREst on saanud tubli ärimees ja tema abikaasast, varieteetantsijast Irene Otsingust edukas harrastusratsutaja.

Valdo Randpere (48) elu meenutab filmi. Maja tenniseväljakuga Viimsis, kaunis abikaasa ja kaks toredat last. Koer ja hobune. Valge häärberi ees Volvo linnamaastur ja töökoht IBMis. Selle filmi võtted võiksid toimuda ka San Francisco eeslinnas või kuskil New Jerseys. Siin on midagi american dream’i stiilipuhtast realiseerumisest. Lool on põnev proloog — seikluslikud 80ndad, kus Randpere muutus oma Läände pagemisega poolmüütiliseks tegelaseks tollases Tallinnas, mis oli liikumas jumal teab kuhu.

Vahele võib puistata kaadreid suvisest Eesti üliõpilasmaleva elust 80ndate Saaremaal, hurmavast lõkkeõhtust kadakate vahel, kuid ka Stockholmi tänavatelt ja kabinettidest. Kuid meid huvitab tänapäev.

Randperet ümbritsevad naised ei ole kunagi tavalised. Filmi avakaadritel võiks Valdo abikaasa Irene ratsutada oma raudjal kimmelil hunnitul heinamaal. Osavalt ületavad naine ja hobu ettejäävaid takistusi. Samal ajal askeldab Valdo traktori seljas oma tagaaias, rajades sinna tenniseväljakut.

Lähemalt 10. oktoobri Kroonikast