Veebruaris sündinud on beebi on saanud Jenneri fännide suureks lemmikuks, ent paraku leidub ka inimesi, kelle kavatsused pole paremate killast. Väljaande Metro andmete kohaselt on Kylie Jenner saanud hirmuäratavaid sõnumeid ja tema last on mitmel korral ähvardatud ära röövida.

"Sotsiaalmeedias on trollide arv kasvanud. Stormit nimetatakse inetuks ja pillutakse väga inetuid solvanguid. See on Kylie jaoks äärmiselt muserdav onud, sest mõningates kommentaarides on otseselt ähvardatud tema laps ära röövida," sõnas staarile lähedane allikas.

Kardashianide klanni noorim võsuke 20-aastane Kylie sünnitas veebruari esimesel päeval tütre. Stormi on tema ja räppari Travis Scotti esimene laps. Kylie ei kinnitanud enne lapse sündi kordagi avalikkusele, et ta on rase. Juba eelmise aasta septembrikuus läksid lahti kõlakad, et ta on tõenäoliselt beebiootel, seda toitsid tema sotsiaalmeediast ja Kardashianide ühisfotodelt puudumine.

Noor ema teatas uudisest Instagrami vahendusel, ta vabandas, et on austajaid teadmatuses hoidnud. "Mõistan, et olete harjunud minuga igal pool kaasas käima. Rasedus oli aga aspekt minu elust, mida otsustasin terve maailmaga mitte jagada. Teadsin, et pean tähtsaimaks rolliks valmistuma võimalikult positiivselt, stressivabalt ja tervislikult, kuna tita tunneks igat emotsiooni, mida minagi. Niisiis otsustasin teha seda niiviisi uue elu ja meie õnne heaks. Rasedus on olnud kõige ilusam, jõustavam ja elumuutvam kogemus mu elus, pean tõdema, et jään seda igatsema. Tänan enda sõpru ja eriti peret, et nad aitasid teha selle aja nii privaatseks kui võimalik. Minu terve ja ilus tütar sündis 1. veebruaril ja ma ei suutnud seda õnnistust enam kauem saladuses hoida. Ma pole kunagi sellist armastust ja õnne tundnud, mis tekitab tunde, et ma kohe plahvatan. Tänan teid mõistmise eest."