2017. aastal esitas lauljanna Beyonce taotluse, et soovib panna autoriõigused peale oma tütre nimele Blue Ivy, kuid selgus, et selle nimega firma on juba olemas, vahendab veebileht Hnhh.

Veronica Morales võitleb lauljanna soovile vastu, sest temale kuuluval pulmafirmal on juba Blue Ivy nimeks. Firma loodi kolm aastat enne Beyonce ja Jay-z tütre sündi.

Morales on esitanud ka nõude, et ta näeks Jay-Z ja lauljanna ema Tina Knowlesi sõnumeid, et veenduda, kas lauljanna tõesti plaanis kaubamärki kasutada. Samuti soovivad Morales ja tema kaitsjad teada, kas Beyonce ja Jay-Z olid enne tütre sündi samanimelisest firmast teadlikud.

Beyonce on otsustanud oma privaatsuse eest seista ja teeb kõik selleks, et tema isiklikke sõnumeid ei jagataks ning süüdistajad midagi ei avaldaks.

Moralese kaitsjad on välja toonud ka asjaolu, et Jay-Z on varem ajakirjandusele tunnistanud, et pere ei plaani kaubamärki kasutada, vaid soovib hoiduda olukorrast, kus teised saaksid sellest kasu lõigata. Samas on Beyonce vastu toonud, et Morales on soovinud kaubamärki talle 10 miljoni USA dollari eest müüa, naine ise eitab seda.