Tulistamine leidis aset mehe enda kodus, vahendab TMZ.

Vägivald leidis aset veidi pärast südaööd, kui räppar tulistas kodutüli käigus 18-aastast meest kubemesse. Naabruskonnas viibinud inimene kutsus kohale politsei. Inspektorite sõnul nägid nad sündmuspaigale saabudes väikest valget sõidukit minema kihutamas.

Trice arreteeriti kahtlustatavana tulistamises tüli käigus. Tüliõunaks võis olla vaidlus lapsetoetuste üle. Kautsjoniks peab räppar maksma 16 900 dollarit ehk ligi 15 000 eurot. Vanglatoimikute alusel on tegemist teise vägivaldse kuriteoga Trice poolt.

Meedia on omandanud ka politseiraporti juhtunust:

Inspektorid lähenesid eravaldusele ning märkasid meessoost isikut esiuksest väljumas. Mees hoidis paremas käes püstolit. Politseinikud käskisid mehel püstoli maha visata ja kõhuli lebada.

Politsei ütles, et kodus oli aset leidnud tüli Obie Trice ja tema tüdruksõbra vahel. Väidetavalt oli Trice terve päev joonud ning lükkas oma naist tüli käigus. Naise poeg sekkus olukorraga ning ründas ema meest. Poeg koos oma emaga otsustasid kodunt lahkuda. Seepeale sisenes Trice oma magamistuppa, võttis sealt püstoli ja läks garaaži, kus poeg seisis, et autoga ema ära viia. Poeg pani tähele tulirelva ning püüdis teha meest relvituks. Mehed maadlesid relva üle ning langesid maha. Rüseluse käigus tulistas relv kuuli poja kubemepiirkonda.

Üks populaarsemaid lugusid, mille valmimisest võttis osa ka Obie Trice, on tänaseks kogunud 847 miljonit kuulamist ning meest on näha ka muusikavideos.