Kui lugu aprillis esmakordselt pinnale kerkisid, ruttas Ameerikas filmivõtetel viibinud Kerry kibekiirest koju ning nõudis oma mehelt, Westlife´i lauljalt Bryan McFaddenilt selgitust.

Nüüd on Kerry tüli esmakordselt avalikkuse ees kommenteerinud, öeldes, et oleks ebainimlik end mitte riivatuna tunda, kui ajalehed selliseid asju kirjutavad. Ent endine aatomikiisu on veendunud, et tema armas abikaasa Bryan ei vaataks iial teisi naisi.

Kerry ütles, et ta abikaasa veetis poissmeesteõhtu tõepoolest stripibaaris. Kuna endine aatomikiisu on ka ise striptiisiga leiba teeninud, ei näinud ta selles midagi halba.

Kerry on aga veendunud, et tema abikaasa ei olnud strippariga vahekorras, kirjutas The Sun. Tantsijatar, kes kõmulehtedele oma seiklustest Westlife lauljaga pajatas, on Kerry meelest häbematu valetaja, kelle eesmärgiks on nende abielu lõhki ajada ning mõnele kuulsusele küüned taha ajada.

Kerry haaras naljatades kahe käega oma muljetavaldavast, FF- mõõtudes rinnapartiist ja küsis: “Miks ta peaks mujale minema?”

21-aastane Kerry on kõrvuni armunud mehesse, kellega ta seitsme kuu eest abiellus, ning ootab nüüd tema esimest last. Ta kohtus 22-aastase Bryaniga muusikaauhindade jagamisel ning mees tegi talle kolm nädalat hiljem abieluettepanku.

Kerry on otsustanud muusikatööstusele selja keerata ning keskenduda telekarjäärile.