Jolie ja Pitt kohtusid 2005. aastal filmi "Mr And Mrs Smith" võtetel. Siis oli Pitt veel abielus Jennifer Anistoniga, kuid see meest ei takistanud, vahendab Mirror.

Mark Behar töötas toona Jolie ihukaitsjana, kes näitlejanna armuelust kõike teadis. Nii Pitt kui Jolie on väitnud, et asjad ei läinud füüsiliseks enne, kui mees oma abikaasast lahku läks. Ometi on Behar sunnitud tunnistama, et väikseid armastuskirju hakati vahetama juba üsna varakult.

"Angelina ja Brad naersid pidevalt ja flirtisid ja käitusid nagu koolilapsed, kes teineteisele meeldivad. See oli armas."

Ihukaitsjale ei jäänud ka saladuseks see, mida paarike meeleldi privaatsena oleks soovinud hoida. "Leidsin neid korduvalt üksteise autodes suudlemas. Mind üldse ei üllatanud, et nad hiljem abiellusid."

Behar ei ole ainus ihukaitsja, kes Hollywoodi muinasjutulise paari elust nii mõndagi paljastanud on. Mark Billingham töötas pere ihukaitsjana 18 kuud ning tõdes, et sai näitlejate lastega võrratult läbi. "Nad usaldasid mind lastega, võisin nendega minna kuhu iganes ja millal ise soovisin."

Tänaseks on Jolie ja Pitt oma 12 aastat kestnud suhte lõpetanud ning juba mõned aastad on käimas raske ja vaevaline lahutus.