Kohtuasjas on Pruitt maininud ka oma endist plaadifirmat Hollywood Records ning selle omanikku Walt Disney Co., vahendab Fox News. Naise sõnul ei suutnud kumbki firma tema seksuaalset kuritarvitamist ennetada.

Pruitti sõnul Hollywood Records ja Disney teadsid või vähemalt oleks pidanud teadma, et Thomasil on ahistamise kalduvus. Olenemata sellest lubati mehel 14aastase Pruittiga töötada nii, et ühtegi teist täiskasvanut juures ei olnud.

28aastane näitlejanna teatas oma fännidele kohtuasjast ka Twitteris. "Kolm nädalat tagasi andsin "Jane Doe" (üldkasutatav varjunimi naisterahvastele) nimega sisse kohtuasja oma pilastaja vastu ning kõigi nende, kes seda talle võimaldasid. Ei mingit Jane Doe'd enam. Ma olen Jordan Pruitt."

Eelmisel nädalal antud kommentaaris selgitas Pruitt, et suured firmad, nagu Disney, ei tee piisavalt tööd, et oma noori talente kaitsta. Ta lisas, et on Disneys pettunud just selle käitumise tõttu, millega firma oma alaealisi töötajaid kohtleb.

"Ma loodan, et suudan sundida Hollywood Recordsit and Disneyt rohkem aega ja raha turvalisusele suunama, et palgatud alaealisi kaitsta."