Stilist Gary Madatyani esitatud dokumentides väidab mees, et lauljanna keeldub talle tasumast võlga, mille aastaid tagasi võttis, vahendab Mirror.

Mel B laenas sõbralt 200 000 USA dollarit ning jättis tasumata ka kaks aastat kestnud töö eest, mida Madatyani tema heaks tegi.

Stilist, keda ka Mel B oma raamatus halastamatult otsekohese inimesena on kirjeldanud, ähvardab peagi staari elu kohta nii mõndagi räpast avaldada.

"Gary plaanib USA meediale rääkida, milline oli Meliga töötamise kogemuse. Ta on nii ilmekas, kui peab väljendama tundeid, mida Meli heaks töötades tundis," kinnitab ka mehe lähedane allikas.

Lisaks popstaarile on stilisti hambusse jäänud ka lauljanna isiklik arst, kes väidetavalt hooldusõiguse üle käinud kohtuvaidlust kõigutada aitas.

Neljapäeval kohtule esitatud dokumentides on Madatyan kirjeldanud, et doktor Sophy "karjus ja tüütas" teda, et ta kohtus lauljanna eest valetaks. Mees küll keelus, kuid otsustas staarile kõik ära rääkida ja selgitust nõuda. Süüdistuste kohaselt ei olnud Mel B endisest abikaasast Stephen Belafontest lahutades kõige ausamate eesmärkidega.