Endine töötaja Graham Chase Robinson, kes ise süüdistab staari soolises diskrimineerimises ning palgalõhes, on võtnud nõuks paluda kohtult, et staari esitatud süüdistused kõrvale lükataks, vahendab Fox News.

Robinsoni esindajad väidavad, et De Niro esitas kohtule süüdistuse vaid kättemaksuks, kui sai teada, et endisel töötajal sellised plaanid on. Advokaatide sõnul peaks näitleja süüdistused kas tühistama või nendega ootama, et Robinsoni kaebusega esmalt tegeleda.

De Niro kaebas Robinsoni kohtusse väitega, et naine kulutas oma töötunde vaid selleks, et ära vaadata 55 telesarja "Sõbrad" episoodi. Lisaks väidab näitleja, et Robinson sahkerdas ka oma puhkusepäevadega, mida pidevalt valesti kirja pani.

"Need süüdistused ei oma mingit tähtsust. Ei ole olemas kohtupraktikat, mille kohaselt oleks kedagi kohtusse kaevatud tööl teleri vaatamise tõttu," selgitavad Robinsoni advokaadid.

Robinson kaebas staari 12 miljoni dollariga kohtusse oktoobris, kui väitis, et De Niro teda tööl karmilt solvas ning maksis talle tunduvalt vähem kui kolleegidele.