Kroonika ja Eesti Olümpiakomitee koostöös sündinud rubriigis «Märka järgnevat põlvkonda» tutvustame teile noori tulevikutegijaid, kes hoiavad Eesti lippu spordiareenidel kõrgel ka aastate pärast. Esimene neist on teie ees – juunioride Euroopa meister fitnessis Endla Vaher!

Endla Vaher oli vaid viisteist minutit vana, kui tema tuntud tsirkuseartistist isa Vello Vaher (50) temaga sünnitusmajas esimesed võimlemistrikid tegi. Tuntud tsirkuseperekonna Vaherite võsu alustas fitnessiga alles poolteist aastat tagasi, aga on tänaseks tõesti juba imesid korda saatnud. Lisaks juunioride Euroopa meistritiitlile lendab Endla sügisel medaleid püüdma Mehhikosse juunioride maailmameistrivõistlustele ja Kanadasse naiste maailmameistrivõistlustele.
Endla näeb välja särav ja värske, tema liikumine on lõunamaiselt pehme ning sujuv, tema rõõm ja siirus nakkavad. Endla sõnul on tema lemmikmuusikaks just ladina rütmid. Tema õnneks toimusid Euroopa juunioride meistrivõistlused Hispaanias ja tema kava sobis sinna hästi.

Täispika loo leiad Kroonika paberväljaandest!