Järvis, kes mängib üht naispeaosa filmis "Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta", tutvustab Naistele oma rolli nii: "Ma mängin selles filmis ühe bändimehe Taisto ehk Santana (Roman Baskin) naist Riinat, kes oli nooruses hull Kormoranide fänn ja käis nendega igal pool kaasas. Pärast meeletut noorust on neist saanud väga korralik perekond, naine on toimetaja ega ole enam see tüdruk, kes lava ees kargas ja karjus"

Ene naerab, et sellist meeletut ühe bändi või persooni kultust ei ole temal olnud, ja kui aus olla, siis ta isegi ei mõista selle hulluse tagamaid.

"Aga mis puutub enda ideede teostamisse vanaduses, siis mina, Ene Järvis ütlen seda, et enne surma tuleb ära teha kõik see, mis sa teha tahad. See pole minu arvates absoluutselt halb ja selles mõttes olen ma igati hullude tempude poolt," räägib Ene.

"Ei tohi mõelda, et ma olen vana ja nüüd on see kõik juba naeruväärne. Mina usun, et väärikas on inimene nagunii, see ei muuda teda, aga küll on kurb, kui kunagi kahetsed, et pole julgenud üht või teist asja teha."