Mama June jagas Ameerika iseseisvuspäeval 4. juunil Instagrammis fotot, mille all seisab tekst: "Ilusat 4. juulit, Ameerika! Mäletan, kui lasin selle foto endast teha. Olin just kaotanud ligi 18 kg ja tundsin end vapustavalt. Vaadates seda fotot, olen enda üle endiselt uhke, et suutsin nii kaugele minna. Olenemata sellest, et olen mõned kilod uuesti juurde võtnud, olen ikkagi iludus."

Paar aastat tagasi kulutas Mama June 75 000 dollarit, et vabaneda 136 kilogrammist. Naine lasi endale teha ka iluoperatsioone, eemaldada üleliigse naha ja kohendada rindu, vahendab Daily Mail. Selle aasta alguses ütles Mama June väljaandele InTouch Weekly, et ühelegi iluoperatsioonile ta enam minna ei kavatse.

Mama June'i sõnul teeb ta kõik, et mitte muutuda uuesti rasvunuks. Naise sõnul on tema kaal hetkel umbes 74 kilogrammi, aga see kõigub siia-sinna. Mama June'i väitel kaalus ta paar aasta tagasi ligi 214 kilogrammi. "Ma proovin jälgida, mida söön ja teha trenni, kui on vähegi võimalik," sõnas naine väljaandele Daily Mail.

Kui Mama June proovib oma kaalunumbril silma peal hoida, siis oma tütre puhul ta seda tõenäoliselt ei tee. Mama June'i tütar, endine lapsmiss Honey Boo Boo, on vägagi ülekaaluline.