31-aastane Sacha ja ta kihlatu Isla Fisher eirasid kella viie ajal hommikul kõlanud laske ning magasid edasi. Kui nad aga keskpäeva paiku üles tõusid, avastasid nad, et nende 10.000-kroonise ööpäevase üüriga sviidi üks aken oli katki ning nende voodi kõrval lebas kuul. Kartes, et neid on tulistatud, alarmeerisid Sacha ja 26-aastane endine “Kodus ja võõrsil” näitleja Isla Tel Avivi King David Intercontinentali turvamehi ja lahkusid hotellist.

Politseinikud murdsid sisse kõrvaltuppa ja leidsid vereloigust kahe mehe laibad, nende kõrval oli M-16 lahingrelv. Selgus, et üks kuulidest oli rikošetina Sacha magamistuppa lennanud, kirjutas The Sun.

Kahe omavahel suguluses oleva mehe surma põhjuseks peab politsei enesetappu. Hukkunud olid 24-aastane Eric Gavrilov ja 19-aastane Aharon Gavrilov. Iisraeli armees teeninud Aharon kasutas veretööks oma relva. Enesetapu põhjus on arvatavasti see, et mõlema mehe sõbrannad jätsid nad maha. Mehed jätsid maha raha matuste eest tasumiseks ning vabandasid hüvastijätukirjas oma perekondade ees ning soovisid neile head uut aastat.