Kadunukese isa David Smith palub tungivalt Hannah'i mälestuslehel kõikidel lapsevanematel keelata oma võsukestel Läti päritolu veebilehe Ask.fm kasutamise. Samuti on mees palunud abi Briti peaministrilt David Cameronilt, et veebilehe Ask.fm loojaid saaks noorte enesetappude eest õiglaselt karistada.

"Samalaadsed saidid nagu Ask.fm tuleks sulgeda, sest see on vale, et inimesed teenivad teiste kannatuste pealt raha. Samuti tuleks neid rangelt jälgida, et süütuid inimesi nagu minu tütar ei saaks keegi mõnitada ega solvata. Kui palju teismelisi veel sureb enne kui keegi midagi ette võtab?Need haiged inimesed lihtsalt lähevad internetti, poevad oma maskide taha ning kasutavad kaitsetuid teismelisi ära," rääkis kadunukese isa The Daily Mailile.

Ka pärast Hannah'i surma saabub jätkuvalt tema aadressil inetuid väljaütlemisi ja sõimu, mis on postitatud temale loodud Facebooki mälestuslehele: "Ta vääriski surma. Enesetapp on argpüksidele." "Mida iganes, küberkiusamist on nii lihtne eirata. Lihtsalt lülita oma k***** arvuti välja!"

Veel päev enne surma postitas tüdruk lehele teate: "Mõtled, et tahad surra, aga tegelikult tahad lihtsalt, et sind päästetaks." Kahjuks ei kuulnud keegi tüdruku viimast appikarjet...