Lugu ronis kiiresti nii Rootsi, Saksamaa, Austraalia, Uus-Meremaa, Austria, Šveitsi, Türgi, Belgia, Hollandi ja Itaalia edetabelite tippu, jõudes samuti kõrgele kohale ka Taanis ja Iirimaal. Bändi 2000. aastal ilmunud debüütalbum "In Stereo", mis lugu sisaldas, müüs lausa 600 000 eksemplari. Bomfunk MC's läks laiali aastal 2005.

Peale loo enda oli aga vaat et suuremakski hitiks "Freestyleri" futuristlik video, mis omal ajal ka linnapilti stiilimõjutusi saatis. Videoklipp filmiti üles Helsingi Hakaniemi metroojaamas. Klipi staariks oli toona 15-aastane nooruke modell ja muusik Marlo Snellman, kes sai rolli tänu oma modellindusmagnaadist emale. Hiljem andis noormees välja ka oma singli "Dust" ning tegi kaasa veel paaris Bomfunk MC's videos.

Mis aga sai "rakamakafonist" pärast? Internetiotsing viib jäljed Prantsusmaale, kus selgub, et tänaseks 32-aastane Snellman tegutseb kokana ning töötab viimaste andmete kohaselt ühes Pariisi restoranis "Frenchie". Ka mehe Instagram kubiseb toidupiltidest, vahele sekka mõned jäädvustused kassist ja süntesaatoritest – mees tegeleb muusikaga hobikorras tänasenigi. Vabal ajal armastab ta lisaks kalal käia.

Välja näeb ammune kultuslik rastapoiss nagu täitsa keskmine Euroopa mees:

#pedrospaella #traditional #rabbit #snails #chicken #arrozbomba #xabia #spain #ähkyt

A post shared by Marlo Snellman (@marlitos_way) on Jul 10, 2014 at 9:07am PDT

Leo the tekno cat 😻 #eurorack #modularsynth #moog #mutableinstruments #tiptopaudio #doepfer #noise #tekno #goingforit

A post shared by Marlo Snellman (@marlitos_way) on Feb 15, 2017 at 4:31pm PST

Marlo Snellmani sooloprojekti video:

Meenuta Bomfunk MCs hitti: