"Minu erakoolitustel on käinud tipp-poliitikute naisi, kes on öelnud, et nii väga tahaks, et mees tuleks ka sellele koolitusele, aga mehed, kes on heal elujärjel, ühiskonnas kõrgelt hinnatud avaliku elu tegelased – nemad ei tule siia. Mehel, kes on elus nii kaugele jõudnud, on ebamugav tulla – kuidas nüüd keegi naine hakkab rääkima, mis võiks olla tema naisele meeldivam ja mugavam," räägib Kärsin.

"Tahaksin väga minna Riigikogu infotundi rääkima sellest, kui oluline on hästi toimiv mehe-naise-suhe. Kui mees on kodus rahuldatud, võtab ta selge peaga vastu palju paremaid otsuseid. Kui mees on pinges ja naisel on pidev peavalu, siis – seksuaalne rahulolematus toob ühiskonnas kaasa tohutult palju probleeme. Aga seksuaalseid teemasid kardetakse," tunnistab ta.

Miks? "Ma ei tea. Küllap on see nõukogudeaegne taak. Kindlasti on palju neid mehi ja naisi, kes pole oma elus head seksi saanudki. Mu koolitustel on olnud prouasid, kes hakkavad koolituse ajal nutma. Kui olen küsinud, kas kõik on hästi, jagavad nad, et on terve elu tundnud tohutut häbi selle ees, mis toimub magamistoas. Kõik on pidanud toimuma pimedas ja teki all, mees peab saama igal juhul rahuldatud, aga naise orgasm pole üldse oluline," teab Kärsin, et naiste vajadused ja soovid on sageli allasurutud ja sama peidus kui tegevused teki all.

"Minu koolitusel kuulevad naised, et ka neil on õigus naudingutele. Ka minul on õigus öelda, et mulle ei sobi, kui sa mu nibusid krutid ja paned toore jõuga, kui ma pole selleks valmis. Seksuaalkasvatust oleks väga vaja ka vanusele 35–75," ütleb ta, et nooremad on paremini kursis.

Jaga
Kommentaarid