“Ma tundsin seda unes. Ja kui esimest korda seksisin, siis ma ei saanudki. Alles hiljem mõistsin ja tundsin ära, et olen seda tunnet varem kogenud,” meenutas ta endale omase avameelsusega. Kärsin nentis ka, et teda ei morjenda sugugi, et paljud inimesed tema tegevuse eesmärki ei mõista, kuid usub siiralt, et absoluutselt kõik inimesed vajavad seksikoolitust.

“Vanusepiirangut pole. Noorim osaleja minu koolitusel oli 13-aastane noormees, kes tuli isa ja vanema vennaga. Vanim oli 80-aastane härra, kes ütles, et temal alles elu algab. Kui oleme füüsiliselt vormis, siis võime seksida surmani!” sõnas ta veendunult. “Orgasm sõltub sellest, mis on kahe kõrva vahel. See saab alguse lapsepõlvest. Tavaline inimene tahab seksida, aga tal pole oskusi. Me kõik oleme vähemal või suuremal määral perverdid ja kui sa oled vaba, julged ka naudiskleda."

Kroonika vebinaril osaleda soovijad saavad saata vebinarile eelneval perioodil ja selle toimumise ajal oma küsimusi meiliaadressile vebinar@kroonika.ee. Küsimusi Epp Kärsinile saad esitada SIIT ning vebinarile registreerida SIIT!