Kuidas seletada emale, et lähed kunstimuuseumisse reivile? Ära näe vaeva! Võta ema kaasa, sest 15. juunil algusega kell 21.00 saate suure tõenäosusega mõlemad osa ühest kümnendi hullumeelseimast kultuurisündmusest. Nii nagu Cashi ja Owensi erimaailmad on näitusel põimunud tervikinstallatsiooniks, ühilduvad sel õhtul ka muusika, performance ning kujutav-, moe- ja videokunst.

Reiviratta tõmbavad käima komeedina taevasse lennanud Olmeulmad, kes spetsiaalselt selleks õhtuks loovad koostöös Vul Vulpese, Ratkilleri ja moelooja Laiviga performance-etenduse. Nõrganärviliste meeli kõditab Blond Trickster.

End muusikale ja kunstile pühendanud Tommy Cash kõnetab 15. juunil meid jällegi lavalaudadelt. Ühes temaga naasevad Kumusse ka Owens ning tema abikaasa ja muusa Michèle Lamy. Koos Rihannaga maailmas tuuritanud Rocco Rampino ja Lamy paitavad sel õhtul kõigi retseptoreid üllatava ülesastumisega!

Lasnamäe massiivne paekallas saab igast kandist tunda nii madalaid kui kõrgeid sagedusi, sest õhtu lõpetab TEXTASY koos kohaliku toetusrühmaga Nikolajevi ja Kase näol.