38-aastane Melnik kirjeldab värskes intervjuus, et diagnoos oli tema jaoks täielik šokk, sest kõik sai alguse silmanärvipõletikust ning muid märke sclerosis multiplexist tal ei ilmnenud. "Mitte midagi kindlat ei teatud, sest see haigus mõjutab inimesi väga erinevalt," meenutab Melnik diagnoosist teada saamist.

Enne diagnoosi saamist oli Melniku jaoks reisimine mööda maailma igapäevane tegevus, kuid pärast seda pidi ta jääma paikseks ja rahvusvaheline karjäär tuli lõpetada. "Haiguse tõttu muutusid ka minu väärtushinnangud ning ma ei tahtnud minna kaugele Soome arstiabist, sest ei teatud, millal see järsku võib halveneda. Kuid suurte kaotuste keskel kohtasin ma oma praegust abikaasat sel aastal," kirjeldab artist pöörast aega oma elus.

"Ta on olnud minuga algusest peale ning see aasta oli segane, nii heas mõttes kui ka halvas," meenutab ta nüüd. Marion ja tema abikaasa Marcos abiellusid kaks aastat hiljem Tallinnas ning lõpuks otsustasid nad ka siia kolida. Marion õppis tänu oma vanaema abile ära ka eesti keele ja perre sündis tütar Isabel.