"Selle loo jutustavad kaks naist minu minevikust. Ja selles loos näete, et minagi olen kõigest inimene. Minagi kohanen elu õppetundidega esmakordselt, muretsen, kui kõike kohe ei oska ja armastan vahel magusat," kirjutab Orgu.

Tema väidab, et selles loos on ka palju valet ja liialdust, mille osas ta ei mõista rääkijate motiive. "Tänaseks päevaks on neiud omavahel tülli läinud ja minu ees vabandanud!" lisab ta.

Eilses "Kuuuurijas" rääkisid oma loo Mari-Liis ja Maarika, kes väidavad, et mees elab salapärast kaksikelu ja ei ole tegelikkuses ise kaugeltki nii tervislike eluviisidega, nagu ta meedias väidab.

Mõlemad neiud väitsid, et Orgu pani ka neile südamele oma toitumist jälgida ja jälgis ka ise naiste "igat suutäit". Mees ise nende väidetega nõus ei ole.

Kuid see pole veel kõik - lisaks ütlevad mõlemad neiud, et Erik sööb salaja palju magusat, käib vähe trennis ning oma toitumiskava, millega ta tuntuks on saanud ise üldse ei järgigi. Mees tunnistab, et tal on varasemalt olnud tõesti probleeme avalikus kohas ise magusaleti ääres käimise ja ka magusa söömisega, tundes, et ta on toitumisnõustajana liigse tähelepanu all, kuid lausub, et olukord on paranemas.