Kroonika tegi intervjuu nii Orgu endise sõbrannaga kui ka toitumisnõustaja enesega. Esile tuli üpris mitu vasturääkivust, milles selgusele peab iga lugeja ise jõudma.

Toitumisnõustaja endised sõbrannad väitsid, et mees kipub kontrollima ka seda, mida teised väljas einestades söövad. "Läksime kuhugi Hiina või India toidukohta sööma ja tellisime seal toidu: kana, salati, veel midagi. Minule näiteks meeldib majonees, söön alati väga korralikult, sest teen kaks korda päevas trenni. Suudan 60 kätekõverdust tänasel hetkel vabalt ära teha, nii et me ei saa siin rääkida mingist vormist väljas olekust ja paksust naisest. Aga ta ütles mulle, et olen paks. Rääkis, et tema eksnaine Kati oli ka väga paks, lausa ülekaaluline. Alguses olnud Kati väga ilus, aga siis hakkas järjest paksemaks minema. Kui sa minu naiseks saad, siis ma ei taha sellist paksu naist nagu Kati. Vaata, milline Kati oli!"

Orgu ise kinnitab, et asjad nii ei ole. "Ma absoluutselt ei kontrolli, mida keegi sööb või joob, kui see just kontrolli alt ei välju. Iga inimene teab, mida oma kehasse paneb. Sain varakult aru, et teist liialt kontrollides peletad ta endast eemale. Aga mida ma teen? Näiteks kui sarkastilised naljad lähevad üle piiri, ma palun, et ära neid nii palju tee, ei ole vaja nii teravaks minna. Aga et mina domineeriksin ja keegi oleks alluvussuhtes, seda ei ole."