Esindusrõivaid tootva ettevõtte Gowri pärija Gowri Grand Uustaluga (21) kihlunud Sirli Salumäe, olümpiasangar Erika Salumäe (53) 16aastane tütar, on oma kihlatu ja emaga käivitamas Hispaanias juba uut ärigi – perepuhkuseid pakkuvat ettevõtet! Vähemalt värskele peiule pole selles midagi uut, noormees hakkas ju Gowri pereäris, kus enamusomanikud on tema vanemad Gerli Grand Uustalu (54) ja Lauri Grand Uustalu (47), juba 16aastaselt kaasa rääkima. Niisiis on Hispaanias sündimas uus pereäri! 

"See poiss väärib minu tütart! Ta on väga puhas ja spirituaalselt väga tark ja hooliv noormees," lausub Erika. "Sellist inimest ma oma tütrele soovisin ja see soov ka täitus." 

Sirli ja Gowri kihlusid 2. aprillil Õnnepalees. Seal toimunud teabepäeva raames korraldati pruutkleitide esitlus, kus ühe modellina astus üles ka selleks puhuks Hispaaniast Eestisse lennanud Sirli. Kui show sai läbi, laskuski Gowri põlvele ja palus oma noore südamedaami kätt! 

Ehkki Sirli on kõigest 16, on ta ema sõnul kahe jalaga maas, väga tark ja mõistlik tüdruk. Abiellumisega noored ei kiirusta. 

"Abiellumiseks on liiga vara," leiab Erika. "Las nad olla koos ja eks elu näitab. Aga kordan: nad on koos toredad ja ma emana kätt ette ei pane. Mulle on tähtis, et tütar oleks õnnelik." 

Erika ei soovi tütre tegemisi karmi käega juhtida: "Mulle meeldib, kui ta on ise oma elu rajaja. Olen teda õpetanud ja Sirli on täna isiksus. Noormees, kelle ta on oma ellu lasknud, teeb ta õnnelikuks ja mida ma emana muud soovida oskaks? Emana soovin, et see liit jätkuks ja et ta ei peaks milleski pettuma. Nad väärivad imelisi tundeid ja armastust. Gowri tegi Sirlist daami. Usun, et see on jätkuvalt ja jäädavalt nii."

Jaga
Kommentaarid