Ürituse juhatas sisse paavsti kostüümis hüpnootilist muusikat mängiv Andres Lõo.Seejärel tegid oma etteaste Viljandi Kultuuriakadeemia tudengid ja vabatahtlikest koosnev näitetrupp. Show teine osa algas suurejooneliselt Eesti Rahvusballeti baleriinide esinemisega.

Vaata kõiki pilte SIIT!

Kohal oli nimekat moeauhinda välja andev žürii, kes uudistas uusi andekaid tulijaid peatselt taaselustatavale Väike Nõelauhinna jaoks. Auhinna Väike Nõel žüriiliikme Kristina Herodese sõnul oli tema jaoks suurim üllatus Heili Haav ja Ingrid Paats, kes olid lavale toonud eesti stiilis haute couture kollektsiooni oma külluslike kaunistustega ja peene käsitööga.

Krsiti Pedaniku valged pärismaalased ja Marta Konovalova kummikaunitarid mõjusid inspireerivalt. Marie Claire'i peatoimetaja Anu Merila ootab huviga, kuidas hakkab minema autoriteduo Birchess&Olga Solo ja Kristi Pedaniku loometee, sest nende kollektsioonid paistsid silma erilise terviklikkuse poolest.

Lisaks disainerite oomingule toimus ka seenioride show, kus Liisi Eesmaa stilistikat kohalike moedisainerite loominguga demonstreerisid teiste seasnäitleja Anne Paluver, priimabaleriin Kaie Kõrb, laulja Marju Marynel Kuut, karaktertantsu lektor Ülle Toming, kunstnikud Kalju Kivi ja Marko Mäetamm.

ERKI Moeshow on hüppelauaks noortele ja andekatele disaineritele, kes oskavad oma ekstreemsete ideedega rõivaste näol eristuda ja pakkuda publikule meeldejäävaid moeelamusi.